Vi hjælper med at finde den rigtige løsning for dig.

Finansiering:

Vi tilbyder Drive7

Drive7 er et billån med en udvidet garantiforsikring mod mekaniske og elektroniske fejl indtil bilens 7. år, eller til den har kørt 150.000 km, hvad end der indtræder først.
Mere værdi i dag og i fremtiden

  • Giver tryghed i biløkonomien
  • Dækker op til bilens 7. år
  • Gælder både nye og brugte biler
  • Følger altid bilen, selvom bilen skifter ejer
  • Gør bilen mere attraktiv ved videresalg.

Når fabriksgarantien og/eller forhandlergarantien på bilen løber ud, så starter Drive7. Den udvidede garantiforsikring er en del af den aftale, du indgår med Nordea Finans, når du låner penge til din bil. Med Drive7 har du en samlet sikkerhed, der rækker langt ud i fremtiden.
Drive7 tilbydes kun gennem Nordea Finans og den udvidede garantiforsikring kan ikke købes separat.
Kontakt os og hør hvordan du kan få Drive7.

Drive7 er et billån med en udvidet garantiforsikring mod mekaniske og elektroniske fejl indtil bilens 7. år, eller til den har kørt 150.000 km, hvad end der indtræder først. Når fabriksgarantien og/eller forhandlergarantien på bilen løber ud, så starter Drive7. Den udvidede garantiforsikring har en anslået værdi på 8.900 kr. Bilen skal serviceres efter fabrikantens forskrifter. Læs om de nærmere vilkår i forsikringsbetingelserne på nordeafinans.dk/drive7

Santander

Gennem vores mangeårige samarbejdspartner Santander kan vi tilbyde:

Finansiering på under 5 min.

Nye såvel som brugte biler.
Med og uden udbetaling.
Fast eller variabel rente.
Erhvervs eller privatfinansiering.
Leasing
Op til 96 mdr. løbetid på biler fra 0-4 år gamle.

Øvrige samarbejdspartnere:

Seat Finans
Easyfleet


Vi tilbyder professionel og seriøs rådgivning omkring dine muligheder og vilkår. Kontakt vores salgsafdeling og hør nærmere.

SEAT KOMPLET - OVERBLIK SAMLET I ÉN LØSNING

Finansiering, forsikring og en service- og reparationsaftale til en fast månedlig pris. Med SEAT KOMPLET er det nemt at overskue budgettet over din biløkonomi.

Læs mere her: http://www.seat.dk/Modeller/Service/SEAT-Komplet/

Forsikring:

Kloe Auto arbejder kontinuerligt på at tilbyde dig markedets bedste forsikring, og kan tilbyde dig fordelagtige vilkår gennem vores samarbejdspartner, IF.

Suzuki forsikring i samarbejde med IF

Køb forsikringen sammen med din nye Suzuki

Hvad kan Suzuki Forsikring gøre for dig? En god forsikringsordning skaber ekstra tryghed. Derudover er Suzuki Forsikring en af de absolut mest omfattende og prismæssigt konkurrencedygtige forsikringer på markedet. Og ikke nok med det, får du en hel fordelagtig introduktionspris.

Se mere på: www.if.dk/suzukiforsikring

Mazda forsikring i samarbejde med IF

Specielt for dig, som kører Mazda

Mazdaforsikring er helt unik fro dig, som kører Mazda. Når du køber bil hos din Mazda forhandler, får du et unikt tilbud på din Mazda forsikring. Forsikringen leveres i samarbejde med forsikringsselskabet IF og forsikringen gælder også brugte bil, så længe de ikke er ældre end 5 år.

Se mere på: www.if.dk/mazdaforsikring

Seat forsikring i samarbejde med IF

Med Seat forsikring er du hurtigt kørende i en Seat

If samarbejder med Seat og kan derfor tilbyde en helt unik bilforsikring til dig, der skal købe en Seat. Vælg mellem Intro Kasko eller Intro Super. Begge forsikringer kan købes hos din nærmeste autoriserede Seat forhandler. Har du allerede en Seat ​kan du få 20% i rabat på en S Forsikring.

Se mere på: www.if.dk/sforsikring