Seat Mii

Fra 99.380,-

Seat Ibiza

Fra 142.880,-

Seat Arona

Fra 177.880,-

Seat Toledo

Fra 148.480,-

Seat Leon

Fra 173.880,-

Seat Leon ST

Fra 181.480,-

Seat Ateca

Fra 253.880,-

Seat Alahambra

Fra 357.880,-

SEAT Privatleasing

Månedlig ydelse fra kr. 2.295,-

 

Byg din SEAT

Byg din nye drømmebil

Book en prøvetur 

Loading...

HVAD ER HEMMELIGHEDEN BAG SEAT GEJSTEN?

Hos SEAT er vi konkurrencemennesker til fingerspidserne. Vi elsker sport og kan ikke sige nej til en udfordring. Heller ikke når det gælder at udfordre os selv! Vores instinktive behov for at vinde er drivkraften. Derfor er tanken om at skabe biler med maksimal ydelse og kraftfuld teknik i et utraditionelt design til det dominerende bag vores gejst. Den gejst, vi lægger i alt, hvad vi gør. Vi har et veldefineret mål; at tænde din konkurrence-mentalitet gøre dig til vinder i trafikken hver eneste dag.

UTRADITIONELT DESIGN

Vores design handler ikke kun om mode, status eller perfekt aerodynamik. For os er design et spørgsmål om at udtrykke, hvem vi er. Konkurrencemennesker til fingerspidserne. Det ligger i vores gener at skabe biler, der er født til at vinde. Og som samtidig er smukke og praktiske. Biler der får folk til at vende sig om på gaden. Efter den unikke SEAT stil. Og efter dig, der dyrker den.

TECHNOLOGY TO ENJOY

Når du sætter dig bag rattet i en SEAT,  er det ikke bare en køretur, men en oplevelse.  En, der vil fange din fantasi og røre dine følelser.
Det er essensen af TECHNOLOGY TO ENJOY. Du finder det i enhver ny model, der bærer SEAT logoet - også i vores stadigt voksende og yderst effektive Ecomotive modeller.  Det er den filosofi, der ligger bag alt, hvad vi gør som virksomhed. Og det vil drive os til at udvikle nye og innovative koncepter langt ind i fremtiden.

TECHNOLOGY TO ENJOY handler ikke kun om udvikle kvalitetsbiler i dag. Det handler om at bringe mere nydelse til vejene i morgen.