Forespørg om en tid på vores værksted

Hvornår passer det dig bedst?

Informationer om dig

Loading...

Informationer om din bil

Værkstedet hos Birthe & Mogens Kloe ApS

Birthe og Mogens Kloe har solgt og serviceret biler siden 1972 - og er dermed en af de ældste virksomheder i Mazda og Suzuki organisationerne. 1. Juni 2014 blev SEAT en del af Birthe og Mogens Kloe. Kort sagt er virksomheden nu meget bredt funderet og vil glæde os til at hjælpe dig med at finde din nye bil eller servicere din nuværende.

Vores værksted byder på:

  • Top uddannede mekanikere med speciale i vores mærker: Mazda, Seat & Suzuki.
  • Top moderne værksted.
  • De nyeste maskiner og testere så vi kan servicere bilerne efter fabrikantens forskrifter.

Dialogmodtagelse / gratis gennemgang af din bil.

Hvad er en dialogmodtagelse?

En dialogmodtagelse er en gennemgang af din Mazda, Seat eller Suzuki inden den skal til service. Dialogmodtagelsen foregår sammen med en af vores certificerede teknikere. 

Vores tekniker vil gennemgå din bil grundigt, både teknisk og mekanisk, og taler med dig om, hvordan den daglige kørsel opleves. Herved afdækkes eventuelle skavanker ved bilen, som kan indikere, at den kræver et yderligere gennemsyn eller sikkerhedstjek.

Efter den fælles mundtlige gennemgang får du en diagnose på din bil, omhandlende hvad og hvor meget værkstedet skal lave, hvornår bilen er klar efter service/reperation og sidst men ikke mindst, en fast pris på arbejdet. Der er altså ingen overraskelser, men en seriøs og grundig gennemgang inden din bil køres ind på værkstedet.

Dialogmodtagelse er omkostningsfri for dig som Mazda, Seat & Suzuki ejer.

Spørgsmål - kontakt os her!

Loading...